MeesterMichael.nl > Leerkracht > ICT > Cursus

ict

PowerPoint 2016 tip

Meer informatie over deze cursus

Een makkelijke cursus van de nieuwe versie (2016) van PowerPoint voor leerlingen (en voor leerkrachten). Hier leren ze snel (binnen een paar uur) en zelfstandig met de meest gebruikte onderdelen van het programma te werken. Aan het eind moeten ze zelf een kleine PowerPoint presentatie maken. Wanneer ze dit kunnen kunt u er als leerkracht vanuit gaan dat ze het (meeste) begrijpen. Deze cursus is gemaakt door meester Michael zelf. Omdat hier toch heel veel tijd in is gaan zitten vraag ik een kleine bijdrage voor het gebruik van deze super handige cursus. Voor € 40,- mag de hele school onbeperkt gebruik maken van deze cursus (neemt u deze cursus samen met de Word 2016 cursus kost dat samen € 60,- ) Interesse ? Klik hierboven op PowerPoint 2016 en vul uw gegevens in.

ict

Word 2016 tip

Meer informatie over deze cursus

Een makkelijke cursus van de nieuwe versie (2016) van Word voor leerlingen (en voor leerkrachten). Dit is niet zoals veel andere cursussen een typcursus. Het gaat er dus niet om in deze cursus hele lappen tekst over te typen, maar omgaan met de mogelijkheden van Word. Hier leren ze dus snel (binnen een paar uur) en zelfstandig met de meest gebruikte onderdelen van het programma te werken. Aan het eind is er een antwoordenblad waarmee de leerlingen zelf of de leerkracht snel kunnen controleren of ze alles goed hebben gedaan. Deze cursus is gemaakt door meester Michael zelf. Omdat hier toch heel veel tijd in is gaan zitten vraag ik een kleine bijdrage voor het gebruik van deze super handige cursus. Voor € 40,- mag de hele school onbeperkt gebruik maken van deze cursus (neemt u deze cursus samen met de PowerPoint 2016 cursus kost dat samen € 60,- ) Interesse ? Klik hierboven op Word 2016 en vul uw gegevens in.

ict

PowerPoint 2010 tip

Meer informatie over deze cursus

Een makkelijke cursus van de versie 2010 van PowerPoint voor leerlingen (en voor leerkrachten). Hier leren ze snel (binnen een paar uur) en zelfstandig met de meest gebruikte onderdelen van het programma te werken. Aan het eind moeten ze zelf een kleine PowerPoint presentatie maken. Wanneer ze dit kunnen kunt u er als leerkracht vanuit gaan dat ze het (meeste) begrijpen. Deze cursus is gemaakt door meester Michael zelf. Omdat hier toch heel veel tijd in is gaan zitten vraag ik een kleine bijdrage voor het gebruik van deze super handige cursus. Voor € 40,- mag de hele school onbeperkt gebruik maken van deze cursus (neemt u deze cursus samen met de Word 2010 cursus kost dat samen € 60,- ) Interesse ? Klik hierboven op PowerPoint 2010 en vul uw gegevens in.

ict

Word 2010 tip

Meer informatie over deze cursus

Een makkelijke cursus van de versie 2010 van Word voor leerlingen (en voor leerkrachten). Dit is niet zoals veel andere cursussen een typcursus. Het gaat er dus niet om in deze cursus hele lappen tekst over te typen, maar omgaan met de mogelijkheden van Word. Hier leren ze dus snel (binnen een paar uur) en zelfstandig met de meest gebruikte onderdelen van het programma te werken. Aan het eind is er een antwoordenblad waarmee de leerlingen zelf of de leerkracht snel kunnen controleren of ze alles goed hebben gedaan. Deze cursus is gemaakt door meester Michael zelf. Omdat hier toch heel veel tijd in is gaan zitten vraag ik een kleine bijdrage voor het gebruik van deze super handige cursus. Voor € 40,- mag de hele school onbeperkt gebruik maken van deze cursus (neemt u deze cursus samen met de PowerPoint 2010 cursus kost dat samen € 60,- ) Interesse ? Klik hierboven op Word 2010 en vul uw gegevens in.

ict

PowerPoint 2003 tip

Een makkelijke cursus van de versie 2003 van PowerPoint voor leerlingen (en voor leerkrachten). Hier leren ze snel (binnen een paar uur) en zelfstandig met de meest gebruikte onderdelen van het programma te werken. Aan het eind moeten ze zelf een kleine PowerPoint presentatie maken. Wanneer ze dit kunnen kunt u er als leerkracht vanuit gaan dat ze het (meeste) begrijpen. Deze cursus is gemaakt door meester Michael zelf. Omdat hier toch heel veel tijd in is gaan zitten vraag ik een kleine bijdrage voor het gebruik van deze super handige cursus. Voor € 40,- mag de hele school onbeperkt gebruik maken van deze cursus (neemt u deze cursus samen met de Word 2003 cursus kost dat samen € 60,- ) Interesse ? Klik hierboven op PowerPoint 2003 en vul uw gegevens in.

ict

Word 2003 tip

Een makkelijke cursus van de versie 2003 van Word voor leerlingen (en voor leerkrachten). Dit is niet zoals veel andere cursussen een typcursus. Het gaat er dus niet om in deze cursus hele lappen tekst over te typen, maar omgaan met de mogelijkheden van Word. Hier leren ze dus snel (binnen een paar uur) en zelfstandig met de meest gebruikte onderdelen van het programma te werken. Aan het eind is er een antwoordenblad waarmee de leerlingen zelf of de leerkracht snel kunnen controleren of ze alles goed hebben gedaan. Deze cursus is gemaakt door meester Michael zelf. Omdat hier toch heel veel tijd in is gaan zitten vraag ik een kleine bijdrage voor het gebruik van deze super handige cursus. Voor € 40,- mag de hele school onbeperkt gebruik maken van deze cursus (neemt u deze cursus samen met de PowerPoint 2003 cursus kost dat samen € 60,- ) Interesse ? Klik hierboven op Word 2003 en vul uw gegevens in.

ict

Automatisch een inhoudsopgave maken in Word

Wil je bij je werkstuk automatisch een inhoudsopgave hebben. Lees dan deze korte uitleg of bekijk het filmpje.

ict

G-Mail

Bij ons op school krijgen de kinderen in groep 7 en 8 een emailadres van G-mail. Hier vind je een duidelijke uitleg over hoe ze een emailadres moeten aanmaken en een makkelijke cursus mailen met G-Mail voor leerlingen (en evt voor leerkrachten) gemaakt door meester Michael.

ict

Pix Resizer

Met PixResizer kun je heel makkelijk foto's verkleinen. Een foto of een heleboel tegelijk het maakt niet uit. Hier vind je de link om het programma gratis te downloaden en een handleiding hoe het werkt. Gemaakt door meester Michael.

ict

Cursus Beeldbewerken met MS Office

Deze workshop laat zien hoe u foto's selecteert om ze vervolgens te bewerken en naar iemand te mailen.