MeesterMichael.nl > Leerkracht > ICT > Downloads

ict

Nederkid Software download

Gratis Nederlandstalige software voor kinderen van 4 tot 44 jaar

ict

Gratissoftware.nu

Voor bijna iedere PC en mobiele toepassing zijn gratis tools te vinden. Van de beste gratis software en apps vind je hier een handig overzicht. Hier vind je freeware en open source software. Je kunt hier dus veel geld besparen op computer software (onder andere ook op educatieve software)

ict

YouTube-video's opslaan en offline bekijken op je iPad

Handleiding: YouTube-video's opslaan en offline bekijken op je iPad MacWorld De iPad is een ideaal apparaat om onderweg video's op te bekijken. YouTube bevat een enorme hoeveelheid video's en is hiermee een ideale bron om leuke video's te vinden.

ict

Screenhunter

Wil je een stukje van je bureaublad kopiëren of een stukje van een foto? ScreenHunter is een kopieer-tool, waarmee je snel en makkelijk schermafdrukken kan maken. De gratis versie biedt je de mogelijkheid screenshots te nemen van een volledig scherm of een rechthoekig stukje van het scherm. Het is tevens mogelijk om de screenshots op je 'klembord' te bewaren, zodat je ze snel naar andere programma's kan kopiëren. Een klein, gratis, top programma! Lees hier hoe je deze software op je pc installeert. Download hier een duidelijke Nederlandstalige handleiding

ict

Gratis PDF To Word Converter 1.1

Er bestaan heel veel gratis programma's waarmee u zelf pdf'jes kunt maken. Helaas bieden alleen de commerciële programma's ook de omgekeerde mogelijkheid; het converteren van pdf naar Word. Nou ja, boden, want nu is er Free PDF To Word Converter 1.1. En wat voor een converter! Stop er een pdf-document in en er rolt een keurig opgemaakt Word-document uit. Dat klinkt simpel, maar het behouden van de opmaak van het origineel is zeer lastig. Dit programma levert echter, zelfs in complexe situaties, een knappe prestatie en doet het regelmatig beter dan sommige commerciële sofware.

ict

HTML naar PDF

Op deze website voer je de url in van de te printen pagina, en deze maakt er een bestand in het printvriendelijke PDF-formaat van. Deze bestanden kun je probleemloos printen, maar je kunt ze ook bewaren om ze later, online of offline, te lezen. Hyperlinks zijn aanklikbaar.

ict

RBsoft

Ter bevordering van het onderwijs gebeuren

ict

JobSoft

U kunt kiezen uit een veelheid van software om te downloaden

ict

Seterra

Een topografisch oefenprogramma voor steden, provincies en vlaggen van (bijna) alle landen op aarde. Waterwegen ontbreken helaas.

ict

Acrobat Reader

De recentste versie van Adobe Reader downloaden

ict

Break reminder (rsi)

FF pauze. Bescherm jezelf !

ict

Diploma Veilig Internet

Het lesmateriaal van het Diploma Veilig Internet kan vanaf nu gratis worden gedownload. Het leert leerlingen op een verantwoorde en veilige manier om te gaan met de risico's van het gebruik van het internet. Het Diploma Veilig Internet bestaat uit een serie lessen, gevolgd door een toets die leidt tot een diploma.

ict

Gratis link checker

Zoek dode links op je website

ict

Mailwasher

Use this powerful spam blocker software, to effectively stop email spam for free.

ict

Quicktime

Download the free player

ict

Shockwave en Flash Player

Gratis lezers en spelers van Adobe

ict

Wekker

Gratis programma om op de PC op een vooraf ingesteld tijdstip een passend geluid of muziekje af te spelen.

ict

Microsoft

De laatste versie van de Windows Mediaplayer en andere Microsoft downloads

ict

Gratis anti-virus AVG

AVG Anti-Virus Free Edition is ideaal voor een niet-commercieel privégebruik en biedt gratis en goede bescherming tegen virussen, wormen en Trojaanse paarden.

ict

Van CD naar Mp3

Audiograbber is een programma dat digitale audio van CD's 'grist'. Dit kopiëren gebeurt digitaal zodat je perfecte kopiëen van de originele tracks krijgt. Audiograbber kan de muziek automatisch 'normaliseren', stilte van het begin of eind van een track verwijderen, tracks naar MP3 encoders of zelfs MP3/WMA codec's gebruiken om intern en automatisch MP3's of WMA's te maken.

ict

Free Downloads

Gratis downloads op alfabet

ict

Macro Media Flash Player

Flash Player! Enjoy the most vivid content on the web Watch video without extra downloads Interact with applications on your favorite sites

ict

VLC media player tip

VLC media player is een zeer goede mediaspeler die bijna alle audio- en videobestandsindelingen afspeelt