Eurowijs.nl

MeesterMichael.nl > Leerkracht > ICT > Software

ict

Startkabel educatieve software

Startpagina met edusoftware

ict

Leermiddelenplein

Vragen heeft over leermiddelen en informatie over educatieve uitgeverijen

ict

Ambrasoft

AmbraSoft staat al jarenlang garant voor kwalitatieve software voor rekenen en taal in het basis- en speciaal onderwijs.

ict

JopSoft

U kunt kiezen uit een veelheid van software om te downloaden

ict

Signum

Deze software mag gratis gebruikt worden op basisscholen.

ict

Triangel VZW

Educreatieve software, websites, projecten & ondersteuning voor het basisonderwijs

ict

Seterra

Een topografisch oefenprogramma voor steden, provincies en vlaggen van (bijna) alle landen op aarde. Waterwegen ontbreken helaas.

ict

Downloads software

Allemaal free software

ict

Gratis software

Voor bijna iedere PC toepassing is wel gratis software te vinden. Van de beste gratis software die te krijgen is vindt u bij ons een handig overzicht. Onze database bevat freeware en open source software.

ict

De Gratis software site

Ze wijzen u de weg in de wereld van gratis software door heel veel downloads, tips, nieuws, adviezen voor pc beveiliging, zakelijke software en hulp aan te bieden. En het mooie is: alles wat ze bespreken is gratis.

ict

Edusoft

Allemaal programma's die GRATIS te gebruiken zijn op basisscholen.

ict

Gratis PDF To Word Converter 1.1

Er bestaan heel veel gratis programma's waarmee u zelf pdf'jes kunt maken. Helaas bieden alleen de commerciële programma's ook de omgekeerde mogelijkheid; het converteren van pdf naar Word. Nou ja, boden, want nu is er Free PDF To Word Converter 1.1. En wat voor een converter! Stop er een pdf-document in en er rolt een keurig opgemaakt Word-document uit. Dat klinkt simpel, maar het behouden van de opmaak van het origineel is zeer lastig. Dit programma levert echter, zelfs in complexe situaties, een knappe prestatie en doet het regelmatig beter dan sommige commerciële sofware.

Sponsors

Eurowijs.nl Plannex Leesplaneet digikeuzebord TNL

speelhuis